Nieuw Esso tankstation in Almere

dinsdag 16 april 2013
Nieuw Esso tankstation in Almere

Nieuw aan De Striptekenaar in Almere Buiten Oost, het Esso tankstation. Een duurzaam gebouwd tankstation voorzien van de laatste innovaties. Naast de standaard brandstoffen, een aanbod van alternatieve brandstoffen zoals Aardgas en Blue One 95. Tevens is er de mogelijkheid voor het opladen van elektrische voertuigen. Het nieuwe tankstation biedt de klant de mogelijkheid tot tanken, wassen en shoppen.

Verse broodjes
Nieuw is het versconcept in de shop. Klanten kunnen dagelijks vers brood krijgen voor ieder moment van de dag. Er is een verscheidenheid aan brood en beleg en ook zoete lekkernij. De klant kan zelf een broodje samenstellen door zijn of haar favoriete broodje te kiezen en een van de verse belegsoorten.

Verse maaltijden
Ook voor de warme gerechten kunt u terecht bij Esso Almere Buiten Oost. Diverse verse maaltijden worden er aangeboden met hoge kwaliteit uit diverse keukens. Italiaans, Hollands en Surinaams. Makkelijk om mee te nemen en een snel gerecht op tafel. 

Wasboxen
Er zijn drie wasboxen aanwezig waar de auto handmatig gewassen kan worden.

Daarnaast worden er boedelbakken verhuurd. Kan er 24 uur per dag, 7 dagen per week getankt worden en bestaat het aanbod uit klein cadeauverpakkingen, kranten & tijdschriften, bloemen, seizoensgebonden producten zoals barbecue pakketten, etc. 

Onze collega's heten u van harte welkom!