Nieuwe spaaractie bij Van Staveren

dinsdag 18 april 2017


Frontpage Ad 1

Van Staveren bestaat 70 jaar! Dit willen we met onze gasten vieren. Daarom kunt u nu sparen voor een gratis handdoek. Want, een volle kaart is een gratis handdoek waard. Of spaar voor één van de andere Walra badtextiel producten.

Hier vindt u alle spaarproducten.

Van Staveren spaaractie Walra badtextiel

Iedere 5 liter die u tankt, ontvangt u 1 spaarsticker (maximaal 20 stickers per vertanking). Ook bij iedere € 5,- shopaankoop* ontvangt u 1 spaarsticker (inclusief de wasprogramma's). Indien een product niet op voorraad is op een locatie, wordt het binnen zeven dagen geleverd. Informeer hierover bij de servicemedewerker.

Spaar t/m zondag 16 juli 2017 

Volle kaarten kunt u inleveren t/m zondag 30 juli 2017. Actievoorwaarden: Heeft u getankt op een onbemande locatie van Van Staveren? Lever uw tankbon dan in bij een bemande locatie en ontvang de spaarsticker. Kaarten of spaarstickers zijn niet inwisselbaar voor contanten. Alleen volle kaarten kunnen worden ingeleverd. Bijbetaling van producten is niet mogelijk met een tankkaart. Producten kunnen niet geruild worden. Voor alle producten geldt op=op. Geen betaling mogelijk met Airmiles of Esso extra's. Niet in combinatie met andere acties. 
 
* exclusief tabakswaren, geneesmiddelen, loten, cadeaukaarten, beltegoed, babyvoeding tot 1 jaar en bijbetalingen op producten.