Klaas Hibma met pensioen

woensdag 1 november 2017
Klaas Hibma met pensioen

Klaas Hibma met pensioen

Klaas Hibma, medewerker van Van Staveren, gaat deze week na bijna 26 jaar in dienst met pensioen. Klaas is een 'brandstofman pur sang'. Zo heeft hij niet alleen 18 jaar op de tankwagen gezeten om de tankstations te beleveren en een groot aantal agrariërs van een volle tank te voorzien, maar was hij zelf ook een grootverbruiker. Voor zijn werk maakte hij zowel naar als op zijn werk vele kilometers.


Na zijn ziekte, kon Klaas niet meer op de tankwagen rijden. Binnen Van Staveren werd gezocht naar een nieuwe functie. Deze werd gevonden en sindsdien maakt hij onderdeel uit van het team onderhoudsmedewerkers. Hij mist de vrachtwagen nog erg, maar heeft hier de laatste 7 jaar zijn weg in gevonden.


Klaas heeft nu alle tijd om samen met zijn vrouw Betty leuke dingen te gaan doen. Zo heeft Klaas recent zijn vliegangst overwonnen en heeft hij Betty uitgenodigd voor een vakantie naar Kreta.  Alle collega's wensen Klaas en Betty en de rest van de familie een behouden vlucht toe voor de rest van hun leven. Het gaat jullie goed.