fbpx
HomeNieuwsShell Hooiveld behoort bij de top van Nederland

12 september 2024

Shell Hooiveld behoort bij de top van Nederland

Shell Hooiveld in Emmeloord is kwartaalwinnaar van Nederland. Een superprestatie! Het team dat dagelijks vele gasten uit Emmeloord en omgeving ontvangt, is deze week extra in het zonnetje gezet door Van Staveren en Shell. Want successen vieren we graag samen.

De beste van Nederland, dat word je niet zomaar. Shell organiseert jaarlijks een competitie ‘mensen maken het verschil’, waar ruim 100 Shell tankstations aan meedoen. Er wordt gekeken naar de netheid op het station, gastbeleving en uitstraling. Meerdere keren per jaar bezoekt een mystery shopper alle locaties en rapporteert de bevindingen. Maar er wordt ook gekeken naar verkoopresultaten van brandstoffen, V-Power en olieproducten.

Directeur Jitha van Staveren is trots op het team: “Bij Van Staveren willen een warm welkom bieden en zorgen dat al onze gasten met een glimlach weer weggaan. Geweldig dat één van onze 36 tanklocaties hierin zo excelleert en nu de extra waardering krijgt, dat het verdient.” Het team heeft een bokaal en prijzen gewonnen en ze zijn verrast met een mooie bos bloemen.

Shell Hooiveld

Shell Hooiveld in Emmeloord heeft een breed scala aan brandstoffen en faciliteiten.

Meer informatie

Energietransitie

Wij veranderen mee

Schoon rijden voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Zodat we samen door duurzame mobiliteit kunnen bijdragen aan een schonere wereld.

Meer informatie