Shell Kampen nummer 1 van Nederland

vrijdag 19 augustus 2016

Shell Kampen staat op nummer één in de PMTDR-ranking van Shell. Locatie Kampen is hiermee een gouden dealer geworden. Van Staveren in Emmeloord is eigenaar van deze locatie. In het tweede kwartaal staan vier locaties van Van Staveren in de top 5 van best scorende tankstations.

Team Shell Kampen

Het team in Kampen is blij verrast. Zij werden door Shell beloond met bloemen, een oorkonde en een gouden beker. De ranking van het 'People Make The Difference Real' (PMTDR) van Shell is deze week bekend gemaakt. De tankstations in Nederland worden namelijk ieder kwartaal beoordeeld op tal van onderdelen door de gasten. De belangrijkste? Gastvrijheid. De 'Voice of costumer', daar draait het om bij Shell. "Dat is ook de filosofie van Van Staveren", zegt retailmanager Erwin van der Werf. Hij is mede verantwoordelijk voor deze resultaten. "Wij scoren zo goed met onze locaties omdat wij continu aandacht besteden aan het verbeteren van de gastvrijheid. Deze servicemedewerkers in Kampen begrijpen dat heel goed en dankzij hen behalen we dit resultaat."

Gouden dealer

Shell Kampen draagt nu de titel 'gouden dealer'. Ook andere locaties van Van Staveren scoren goed. In de top 5 van Nederland scoort Van Staveren met nog drie locaties, t.w.: Steenwijk, Urk en Emmeloord Hooiveld. Om de score te bepalen wordt de 'Net promotor score' (NPS) toegepast. Dit is een nauwkeurige meting op basis van klanttevredenheid in combinatie met vele andere factoren zoals verkoopvolume van brandstof en smeermiddelenverkoop. De NPS score in Kampen is een 9,4. In Steenwijk was de feeststemming ook opperbest. Als nummer 2 zijn ook zij een Gouden Shell dealer locatie. Steenwijk scoorde het eerste kwartaal als beste en staat nu overall bovenaan als best scorende Shell locatie.