STEENWIJK is Gouden Shell-station

woensdag 7 december 2016
STEENWIJK is Gouden Shell-station

Shell Steenwijk is bekroond. Het station mag zich opnieuw Gouden Shell-station noemen. Elk kwartaal krijgen zes Shell-stations deze eretitel toegekend. Als u bij Shell Steenwijk komt, dan weet u dat u te gast bent bij een van de beste Shell-stations van Nederland! Shell

Steenwijk is nu voor het derde kwartaal op rij Gouden dealer. Dit is een gezamenlijk succes  van de servicemedewerkers, stationsmanager en retailmanager van Van Staveren. De prijs is onderdeel van het wereldwijde Shell-programma 'Mensen Maken Het Verschil!'. Met deze competitie willen Van Staveren en Shell de kwaliteit van de dienstverlening bij de Shell-stations bevorderen. De stations krijgen punten voor verschillende onderdelen, zoals netheid op het voorterrein en in de shop, schone toiletten en bovenal een gastvrije ontvangst. Om te winnen moeten Shell-stations een goede score behalen op alle onderdelen, maar een Gouden Shell-station zoals Shell Steenwijk onderscheidt zich vooral doordat gasten zich echt als gast behandeld voelen. Het programma heet immers niet voor niets: Mensen Maken Het Verschil!

 

Welkom bij Shell

Shell-stations willen voorop lopen wat betreft de kwaliteit van de producten die aangeboden worden, de zorg voor een veilig en schoon station, het beste loyalty-programma (Air Miles) en bovenal een gastvrije behandeling. De medewerkers van Shell-stations doen hun best om gasten elke dag een 'Welkom bij Shell'-gevoel te geven.

 

Vertel het Shell

Gasten kunnen zelf hun mening geven over de kwaliteit van de dienstverlening door online een vragenlijst in te vullen (Vertel het Shell). Deze reacties wegen zwaar mee in de Mensen Maken Het Verschil-competitie. Uit het feit dat Shell Steenwijk is uitgeroepen tot Gouden Shell-station van het kwartaal blijkt dat gasten van dit station zich echt als gast behandeld voelen.