Shell Urk en Hattem in top 3 Nederland

woensdag 28 juni 2017
Shell Urk en Hattem in top 3 Nederland

Vanmorgen werden aan Shell Urk & Hattem de prijzen van het landelijke Shell programma PMTDR uitgereikt. Deze 2 locaties behaalden in het eerste kwartaal van 2017 de top 3. Een unieke prestatie waar wij erg trots op zijn.

Shell Urk behaalde de 2e positie en ontving zelfs de hoogste Net Promoter Score. Dit maakt de prestatie zo uniek omdat deze score mede door de klant wordt bepaald. De gastvrijheid van de medewerker, voorzieningen op de locatie en de netheid van het station zijn belangrijke onderdelen die worden meegewogen.  

Ook Shell Hattem viel in de prijzen en behaalde de 3e positie. Het is de eerste keer in 5 jaar dat deze locatie de top 3 van de Gouden Dealer van Nederland bereikt. Daarnaast beoordeelde een mystery shopper de locatie zelfs met een 9, een uitzonderlijk hoge beoordeling. 

PMTDR

De Shell-ranking van het PMTDR 'People Make The Difference Real' wordt ieder kwartaal bekend gemaakt. Om de score te bepalen wordt de 'Net Promoter Score' (NPS) toegepast. Dit is een nauwkeurige meting op basis van klanttevredenheid in combinatie met vele andere factoren.