Shell Urk verkozen tot nummer 1 van Nederland

dinsdag 9 april 2019

Shell Urk verkozen tot nummer 1 van Nederland

Het bemande Shell tankstation op Urk is nummer 1 geworden in de Shell-notering van Nederland. Het Shell tankstation scoort uitmuntend op gastvriendelijkheid. In het landelijke Shell-programma staan vier van Staveren locaties in de top 15 van Nederland. Het dealerstation op Urk is benoemd tot beste van Nederland in 2018.

Alle Shell dealerlocaties kunnen op tal van punten 'scoren' om zo hoog mogelijk te eindigen. Er wordt in de beoordeling ook gekeken naar de verkoopcijfers, maar vooral naar de gast. Hoe beleeft een gast zijn bezoek aan het tankstation? De gasten vullen een enquête in en een mystery shopper komt langs om de interactie met de gast, ontvangst, hygiëne, netheid en veiligheid te controleren.

Het team op Urk is blij verrast met de uitslag. De Shell ranking van het 'People Make The Difference Real' (PMTDR) programma is een soort bekronen van de gasten die ze hier dagelijks ontvangen. De gasten vinden het fijn om juist hier te tanken. Blijkbaar maakt dit team hier écht het verschil. Van Staveren wijdt het succes mede aan het feit dat er veel aandacht wordt besteed aan gastvrijheid op haar locaties. De gastheren en -vrouwen op deze tankstations pakken dit heel goed op, vandaar deze schitterende beloning.

 

19.7084.Shel .Urk .PMTDR.Jaarprijs .2018.09