Van Staveren doneert € 4.000,- aan Toon Hermans Huis Emmeloord

donderdag 9 juni 2016

 

Nico en Jitha van Staveren hebben, namens de Albertha van Staveren stichting, de cheque aan het bestuur van het Toon Hermans Huis in Emmeloord overhandigd. Het bedrag is opgebracht door het personeel van Van Staveren. Onlangs werd de bedrijfsovername door Jitha van Staveren gevierd tijdens het personeelsfeest. Nico en Jitha van Staveren vroegen als cadeau een bijdrage te schenken aan de Albertha van Staveren Stichting. En dat heeft men massaal gedaan, gezien het schitterende bedrag van € 4.000,-.

Vice-voorzitter van het bestuur, Dieuwke Nauta, nam blij verrast de cheque in ontvangst. Het Toon Hermans Huis is een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten. Het huis biedt de gelegenheid om ervaringen te delen. Dat gebeurt in een ontspannen en huiselijke sfeer, met mensen die weten wat je doormaakt - zij hebben ook kanker, of daarmee te maken (gehad). Het is geen zielige boel, maar een plek om nieuwe energie op te doen en je begrepen te voelen.

Iedere gift aan het Toon Hermans Huis in Emmeloord is welkom. De stichting kan de donatie goed gebruiken om haar missie voort te zetten. Het bedrag zal besteedt worden aan de huisvesting, de inrichting, de activiteiten en de lezingen die men organiseert. 

De Albertha van Staveren stichting helpt mensen en goede doelen die direct of indirect te maken hebben met de ziekte kanker. Het bestuur van de stichting is blij om met deze donatie velen een kleine steun in de rug te kunnen geven. Het Toon Hermans Huis in Emmeloord is gevestigd aan Nijenbeek 4. Voor meer informatie: www.thhemmeloord.nl

THH Gift Van Staveren 005 E3foto

Van links naar rechts: Nico van Staveren, Arie Aantjes, Dieuwke Nauta, Jitha van Staveren, Gerben Schrale.

Fotografie: Carolien Drieënhuizen