Van Staveren hoofdsponsor PieperParade

donderdag 14 juli 2016

Van Staveren hoofdsponsor PieperParade

Emmeloord - Van Staveren heeft haar naam verbonden aan de PieperParade op donderdag 8 september en is daarmee hoofdsponsor van dit event. Deze culturele avond staat in het teken van stand-up comedians, eten, muziek, straattheater en kunst. Het programma bestaat uit optredens van onder andere:

-          Laurens Joensen

-          Kitty Goemaat

-          Peter Pannenkoek

-          Nico Dijkshoorn en band

En meer!

Voor meer informatie en artiesten: Pieperfestival

 

Voorverkoop

Voor het Pieperfestival (donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond) koopt u de toegangskaarten in de voorverkoop exclusief en voordelig bij Van Staveren. De kaarten voor de PierperParade kosten € 7,50 (i.p.v. €10,-) op de volgende locaties:

-          Shell Hooiveld

-          Shell Lange Dreef

-          Tank S Randweg

-          Shell Marsdiep Urk

Van Staveren Business Card houders krijgen extra voordeel. Op vertoon van uw card in de shop, koopt u het kaartje voor slechts € 6,50 in de voorverkoop! De voorverkoop start op 20 augustus.

In de aardappelhoofdstad van de wereld is Van Staveren sterk vertegenwoordigd met Shell, Esso en Tank S tankstations en de Blue Carwash.  Daarnaast leveren zij brandstof en smeermiddelen aan het grootste deel van de agrarisch ondernemers in de Noordoostpolder. De lokale betrokkenheid van het bedrijf is daarmee groot. Directeur Jitha van Staveren vindt het belangrijk om iets terug te doen voor haar klanten. 'Het Pieperfestival is een begrip en bereikt een grote doelgroep. Daarmee is het festival uitstekend geschikt om onze naam aan te verbinden'.

StEP Noordoostpolder, organisator van het Tolsma-Grisnich Pieperfestival is blij en trots dat Van Staveren voor het tweede jaar haar naam verbindt aan de culturele avond van het Pieperfestival. 'Het wordt een feestje', aldus Jitha van Staveren en voorzitter van het festival Eric Harsta. Jitha Pieperparade