Beste Shell Dealers 2015

woensdag 2 maart 2016
Beste Shell Dealers 2015

Onlangs maakte Shell bekend welke tankstations het beste hebben gepresteerd in 2015. De stations van Shell dealer N. van Staveren kwamen zeer goed naar voren als Shell dealer. Maar liefst 6 tankstations van N. van Staveren kwamen terecht in de top 10. Een zeer goede prestatie.

Aan het Shell-programma 'Mensen maken het verschil' doen alle 220 dealerstations van Nederland mee. Het doel van dit programma is het verhogen van de service en de gastvrijheid op de Shell stations. Om de tankstations te beoordelen wordt er gekeken naar verschillende aspecten: netheid op het terrein en in de shop, schone pompen en toiletten, afhandelingssnelheid bij de balie, beschikbaarheid van producten, promoties en klantvriendelijkheid.

Sinds 2015 wordt ook actief aan gasten gevraagd hoe zij de gastvrijheid op de stations ervaren. Dit kan zeer gemakkelijk via de online tool "Voice of the Customer". 91% van de gasten uit Roden gaven de medewerkers een beoordeling van "zeer tevreden". 92% zei dit over Dokkum.

Twee dealerstations van N. van Staveren werden Gouden Dealer in 2015. Shell Roden aan de 1ste Energieweg en Shell Dokkum aan de Dongeradyk. Het Shell station aan de Lange Dreef in Emmeloord heeft ook zeer goed gepresteerd in 2015. Het behaalde een mooie 4e plaats. Eigenaar Jitha van Staveren is enorm trots op haar mensen: "Wat een prachtige prestaties. Deze notering laat zien dat we met elkaar heel hard werken om de beste service te bieden. Het is mooi om te zien dat we met maar liefst 6 stations in de top 10 staan. Een bekroning op de inzet van onze mensen."

 

Notering Van Staveren stations top 10 Shell Gouden Dealer:

2: Roden (Goud)
3: Dokkum (Goud)
4: Langedreef Emmeloord (Zilver)
7: Swifterbant (Zilver)
8: Kampen (Zilver)
10: Dronten (Zilver)