Banner

Van Staveren nieuwe exploitant Esso Kuinre

donderdag 31 maart 2016
Van Staveren nieuwe exploitant Esso Kuinre

Per april 2016 heeft Esso Kuinre een nieuwe exploitant: Van Staveren. Het tankstation blijft een Esso locatie met de bekende faciliteiten en vertrouwde gezichten van het tankstation zoals u gewend bent.

De afgelopen weken is hard gewerkt om de locatie een frisse look te geven. Maar er is meer veranderd. Het Esso station is nu een onbemand tankstation. Het grote voordeel voor u is een lagere prijs aan de pomp en snellere service. Onbemand tanken betekent: pinnen - tanken - rijden. Tanken bij Esso Kuinre kan vanaf 1 april alleen met een betaalpas (pinpas of creditcard). Afrekenen in de naastgelegen shop is niet meer mogelijk.

Om nieuwe en bestaande bezoekers te laten wennen aan onbemand tanken, organiseert Van Staveren bij Esso Kuinre drie Servicedagen: 7, 8 en 9 april van 08.00 tot 18.00 uur. Tijdens de Servicedagen zijn er extra mensen van Van Staveren op het station aanwezig. Zij zullen de gasten helpen en uitleg geven bij het tanken.

Van Staveren trakteert

Iedereen die tankt tijdens de Servicedagen ontvangt een leuk presentje (zolang de voorraad strekt). De drie Servicedagen staan ook in het teken van de heropening en wordt gevierd met extra scherpe brandstofprijzen!

De shop bij het tankstation wordt geëxploiteerd door de familie Brouwer. In deze ESSO shop vindt u, naast de vertrouwde gezichten, een uitgebreide keuze aan onder andere frisdranken, snoepwaren, tabakswaren en dergelijke. 

Familiebedrijf breidt uit

Met deze Esso locatie verstevigt familiebedrijf Van Staveren haar positie in Noord- en Midden-Nederland. Jitha en Nico van Staveren: "Wij zijn zeer verheugd deze overname te kunnen aankondigen. Met Esso Kuinre breiden we ons tankstation netwerk verder uit. We zijn er trots op dat we dit met z'n allen en samen met de familie Brouwer hebben gerealiseerd."