Van Staveren Pieperparade 2017

dinsdag 5 september 2017
Van Staveren Pieperparade 2017

Van Staveren heeft opnieuw haar naam verbonden aan de PieperParade. De donderdagavond van het Pieperfestival staat in het teken van muziek en cabaret.

In 's werelds aardappelhoofdstad vertegenwoordigt Van Staveren alle Shell, Esso en Tank S tankstations en de daarbij behorende Blue Carwash locaties. Daarnaast leveren ze brandstof en smeermiddelen aan het grootste deel van de agrarische sector in de Noordoostpolder. Van Staveren is erg betrokken bij de samenleving van de Noordoostpolder. Dat is voor hen de belangrijkste reden om d.m.v. sponsoring deze avond samen met andere organisaties mogelijk om te maken.

Van Staveren bestaat dit jaar 70 jaar. Het jubileumjaar viert het bedrijf graag met iedereen. Zo organiseren ze spaaracties voor de gasten. Met een volle spaarkaart ontvangt de gast mooie cadeaus. En iedere maand zijn er in de shops heerlijke slagroomtaarten te winnen. Voor alle zakelijke klanten organiseert Van Staveren dit jaar diverse events, waar men zich voor kon aanmelden. Eén daarvan is de Van Staveren PieperParade waar deze klanten gratis naar toe kunnen.

Tijdens de Van Staveren PieperParade kunt u in een gezellige en ongedwongen sfeer genieten van allerlei optredens. Er is opnieuw een mooi programma gerealiseerd door de organisatie, met optredens van o.a.: Rick de Leeuw, Schrijver/dichter - LOS Muziektheater, Muziek - Mouldy T, Blues - Herman in een bakje Geitenkwark, Cabaret.

StEP Noordoostpolder, organisator van het Tolsma-Grisnich Pieperfestival is blij en trots dat Van Staveren voor het derde jaar haar naam verbindt aan de culturele avond van het Pieperfestival.