Banner

Organisatie

N. van Staveren B.V. onderscheidt zich als een no-nonsense organisatie. De klant staat centraal en de kwaliteit van de producten en diensten wordt gewaarborgd. N. van Staveren B.V. exploiteert tankstations onder de merken Tank S, Shell en Esso. Een aantal van deze tankstations beschikken over een shop.

Naast de  tankstations en de shops heeft N. van Staveren B.V. een eigen carwash concept ontwikkeld onder de naam Blue Carwash. BLUE=schoon. We werken hier met de beste kwaliteit shampoo en borstels.

Tevens zijn wij actief in de groothandel op het gebied van brandstoffen, Shell smeeroliƫn, propaan en propaaninstallaties.
De doelgroepen waar we ons oprichten zijn industrie, landbouw, garages en fleet. Onze activiteiten worden uitgevoerd in Noord en Midden Nederland waar onze tanklocaties gesitueerd zijn. Heeft u brandstof nodig? Wij kunnen dit op uw bedrijf leveren in uw thuis tankinstallatie. 

N. van Staveren B.V.is een klantgerichte organisatie waarbij maatschappelijke betrokkenheid, veiligheid, milieu en plezier hoog in het vaandel staan.