Banner

Gastheer/Gastvrouw Shell Almere Buiten Oost

Leaflet Werving Gastheer Gastvrouw Almere

Zoek jij een flexibele baan, ben jij zowel doordeweeks (overdag en 's avonds) als in het weekend beschikbaar? Vind je het leuk om met gasten om te gaan en ze net dat stukje extra te bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Op dit moment zoeken we een Gastheer/Gastvrouw
voor de  deli by Shell Almere Buiten-Oost

  • 3 - 30 uur per week 
  • min. 3 uur per week (oproepkracht)

Je ontvangt onze gasten op een vriendelijke en proactieve wijze. Je draagt bij aan een actieve verkoop van shopartikelen. Voor de gast bereid je lekkere verse broodjes, warme snacks en drankjes. In onze deli by Shell zijn belegde broodjes ook een speerpunt in de shop. Er worden vers bereide sandwiches en andere verse producten gepresenteerd. Verder help je bij het inrichten en bijhouden van de shop en je helpt aan de kassa. Dagelijks komen collega's langs voor onderhoud, bevoorrading van producten/brandstoffen. Ook komt je manager regelmatig kijken op het station waar jij de verantwoordelijkheid over hebt. Je werkt volgens voorgeschreven (veiligheids)procedures en richtlijnen. 

 

Hier lees je alles over de vacature van Gastheer/Gastvrouw deli by Shell Almere Buiten Oost

 

Past de deli by Shell pet jou?

Stuur je motivatiebrief en CV o.v.v. "Gastheer/Gastvrouw Almere Buiten-Oost" per e-mail naar werken@staveren.nl. Heb je nog vragen? Dan bel je 0527-636363