HR Medewerker (m/v)

Ben jij die enthousiaste, accurate en zelfstandige HR medewerker die een sterke bijdrage kan leveren aan ons team en spreekt de omschrijving je aan? Solliciteer dan snel!

HR medewerker m/v
(16 uur per week)

Als HR medewerker ondersteun je de directie (-assistent) bij het uitvoeren van dagelijkse HR-gerelateerde werkzaamheden zoals personeelsdossiers, communicatie en werknemerstevredenheid. Je zorgt mede voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers en houdt de administratie rondom de medewerkers up-to-date. Daarnaast fungeer je als vraagbaak voor onze medewerkers en verzorg je trainingen en opleidingen. Je hebt kennis van de sociale verzekeringswet of bent bereid om je hierin te verdiepen. 

Vacature HR medewerker m/v

Ben je enthousiast geworden over de functie van HR medewerker? Stuur dan je motivatiebrief en CV voorzien van een (pas)foto voor 19 maart a.s. per mail naar N. van Staveren B.V., t.a.v. Jitha van Staveren / Tinka Liebe op mailadres werken@staveren.nl. 
Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met Jitha van Staveren (via jvs@staveren.nl) of Tinka Liebe (via tbm@staveren.nl).