Banner

Nieuwe SFSD Kop

De reinigende kracht van Shell FuelSave Diesel is onmiskenbaar. Vuilafzettingen op verstuivers van moderne dieselmotoren leiden tot minder efficiënte verbranding, wat resulteert in koppelverlies, hoger brandstofverbruik en hogere CO2 emissie. Bestel Shell FuelSave Diesel bij Van Staveren en merk het verschil. Of maak een afspraak met één van onze vertegenwoordigers. Bespaar tot 3% brandstof. Praktijkvoorbeelden laten 10 liter besparing per tank zien, lees meer>>.

 

Actiebanner Nilfisk Van StaverenWin bij Van Staveren
Doe mee met de actie en maak kans op een Nilfisk hogedrukreiniger. FuelSave reinigt van binnen. De hogedrukspuit reinigt van buiten. Beantwoord 3 vragen goed, vul het formulier in en win bij Van Staveren

 

Motor efficiëntie dankzij Shell FuelSave Diesel
Met verder ontwikkelde en meer precieze dieselmotortechnieken is het voorkomen van vuilafzettingen op verstuivers van nog groter belang, om zo verlies in efficiëntie te minimaliseren. Dat is waarom de VERNIEUWDE Shell FuelSave Diesel speciaal is samengesteld met de DYNAFLEX Technologie, onze nieuwe en exclusieve tweevoudige reinigingstechniek.

Het is ontwikkeld om vuilafzettingen op de verstuivers <bekijk het filmpje> in zowel oude als nieuwe dieselmotoren te helpen verwijderen met als doel: een lager brandstofverbruik.

Bent u al overtuigd? Bestel meteen Shell FuelSave Diesel bij Van Staveren. Of wilt u eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact op, wij helpen u graag verder.

Footer Reiniger Actie