Blue Carwash

Blue Carwash is een eigen ontwikkeld concept door N. van Staveren B.V. Er zijn 12 Blue Carwash locaties. Dit zijn wasstraten en/of wasboxen. Blue Carwash staat voor schoon en kwaliteit.


Uw auto wassen in de wasstraat scheelt u niet alleen veel tijd, het is ook beter voor uw auto. Het water wordt met hoge druk op de carrosserie gespoten. Door de speciale borstels dringen de milieuvriendelijke wasmiddelen veel dieper in de poriën van de lak. Het resultaat: iedere keer een blinkende auto.

Blue CarwashTip: gebruik de voorreiniger hogedrukspuit voordat u de auto in de wasstraat zet. Hiermee wordt hardnekkig vuil en insecten losgeweekt van de lak en ruiten.

SofTecs borstels       

U kiest Blue Carwash voor de hoogwaardige shampoo, speciale SofTecs® borstels en een scherpe prijsstelling. De gewone borstelmaterialen laten een fijn afgewreven laagje achter op autolak. Hierdoor ontstaat een lichte, zichtbare grauwsluier. Met SofTecs behoudt de lak ook na talloze wasbeurten zijn glans, want SofTecs borstels laten geen sporen achter.

 

Advies Bovag

Bovag adviseert: was één maal per twee weken uw auto. Uiteraard ligt de frequentie aan meerdere factoren. Het ligt er aan of u uw auto vaak gebruikt. Wegomstandigheden, zoals veel pekel of zand, kunnen de frequentie verhogen. Goed onderhoud van uw auto is niet alleen het jaarlijkse onderhoud maar ook het regelmatig wassen van de auto! Verschillende soorten vuil hechten snel aan uw lak waardoor plekken ontstaan die zeer moeilijk te verwijderen zijn. Denk aan vliegen, vogelpoep en hars. Ook remstof is vuil wat zeer snel hecht aan uw velgen door de warmte die geproduceerd wordt tijdens het rijden.

 

Wasprogramma's

Met Blue Carwash kan uw auto gewassen worden in de Roll-over en/of in de wasboxen. Tevens kunnen de velgen extra behandeld worden en is er de mogelijkheid om de auto van binnen schoon te maken met de aanwezige stofzuigers. Onze wasprogramma's:

Prijzenbord 3.0

Blue Carwash:

  • Softecs borstels
  • Hoogwaardige shampoo
  • Een breed pakket aan faciliteiten  
  • Scherpe prijsstelling
  • Frisse uitstraling
  • Aantrekkelijke acties
  • Kwaliteit waar je voor terugkomt


Klik hier voor de Roll-over locaties
Klik hier voor de wasbox locaties

 Blue = Schoon  Blue = Kwaliteit  Blue = Carwash!