Jitha's

Nieuw bij familiebedrijf Van Staveren: Jitha's!

Kom gerust langs voor een ambachtelijke Pinsa, een kop koffie of thee van familiebedrijf Blanche Dael of een huisgemaakte ijsthee. Jitha's is iedere dag geopend tot 20:00u aan de Shell Randweg Emmeloord. 

Bij Jitha's ontspan je even uit je dagelijkse routine. We zijn er voor jou, op elk moment van de dag. Als pioniers van de Noordoostpolder houden wij van eerlijke en kwalitatieve producten met passie bereid. Voor de juiste prijs, met volop persoonlijke aandacht en voor iedereen.

Jitha's gelooft dat genieten leidt tot verbinding met jezelf en met anderen.

 

Ervaar _Jitha 's _1 (2)

 

Over Jitha's

Bij Jitha's laten we mensen genieten van echt lekkere dingen. Want, wij geloven dat genieten leidt tot verbinden met jezelf en anderen. Bij Jitha's ben je altijd welkom en ervaar je persoonlijke aandacht en het gemak van onze service. Je proeft het ambacht in de producten die met liefde zijn bereid. In een eigentijds, stijlvol interieur voelt iedere gast zich hier meteen welkom.

 

Ambacht

Wij houden van lekker eten, met liefde bereidt. En met echte ambacht zorgt voor die echte geur, de smaak, de warmte. De zintuigen die worden geprikkeld. Het assortiment van Jitha's is selectieve keus van leveranciers met een echt verhaal. Zij delen het ambacht in hun producten en de passie met ons. Wij kiezen voor eerlijke producten met een echt verhaal. Bij Jitha's laten we mensen genieten van echt lekkere dingen. Want, wij geloven dat genieten leidt tot verbinden met jezelf en met anderen.

Lees hier meer over Jitha's en bekijk het menu.

 

JITHAS_logo _cirkel _RGB (002) (1) 

 

Locatie

Randweg 18
8304AS Emmeloord

 

Openingstijden

Ma - vr: 6:00 - 20:00
Zaterdag: 8:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 20:00