Banner

Salt Water Supercars

Schermafbeelding 2020-07-09 Om 09.02.12Spaar in een mum van tijd de hele collectie bij elkaar! Tegen inwisseling van 4 zegels + € 1,99 kun je al een Salt Water Supercars item kopen.
 
WAT ZIJN SALT WATER SUPERCARS?
Salt Water Supercars zijn electrische speelgoedautootjes die op zout water rijden! Salt Water Supercars zijn de perfecte combinatie van wetenschap en plezier. Er zijn vier verschillende autootjes in de kleuren rood (Fireball), wit (Lightning), geel (Sunchaser) en zwart (Shadow). Naast de autootjes zijn ook biologisch afbreekbare racetracks en oplaadbare lithium batterijen verkrijgbaar.
 
HOE KUNNEN DE SALT WATER SUPERCARS OP ZOUT WATER RIJDEN?
Op zichzelf produceert zout water geen energie. De zout water autootjes bevatten een speciaal metalen plaatje waar de energie in is opgeslagen. Zodra het zout water in aanraking komt met dit metalen plaatje komen er elektronen vrij in de vorm van elektriciteit. De energie die het autootje laat rijden is dus afkomstig van het metalen plaatje.
 
HOE KAN IK DEZE SALT WATER SUPERCAR ITEMS KOPEN?
De Salt Water Supercar items zijn los verkrijgbaar voor €6,95 of 500 Air Miles. Daarnaast ontvangen gasten zegels bij aankoop van brandstof, Car Wash Best of een product uit het Car Care-schap. Zie hieronder alle mogelijkheden, afhankelijk van het station.
  • 25 L of meer Fuel Save: 1 zegel.
  • 25 L - 39 L Shell V-Power: 2 zegels.
  • 40 L of meer Shell V-Power: 4 zegels.
  • Deli by Shell bij aankoop van een ontbijt- of lunchdeal: 1 zegel.
  • Bij aankoop van een Luxury wasprogramma: 4 zegels.
  • Bij aankoop van een product uit het Car Care-schap: 1 zegel.
 
WAAR / HOE LANG ZIJN DE SALT WATER SUPERCARS VERKRIJGBAAR?
De Salt Water Supercars zijn exclusief verkrijgbaar bij Shell. De Salt Water Supercars zijn op alle bemande Shell locaties verkrijgbaar vanaf 8 juli t/m 8 september 2020. Zolang de voorraad strekt.
 
Schermafbeelding 2020-07-09 Om 08.58.11
 
UIT WELKE ONDERDELEN BESTAAT DE HELE SALT WATER SUPERCARS COLLECTIE?
Er zijn vier verschillende autootjes in de kleuren rood (Fireball), wit (Lightning), geel (Sunchaser) en zwart (Shadow). Je kan natuurlijk zo veel autootjes sparen als je wilt.
Één verpakking met de biologisch afbreekbare racetracks bevat voldoende onderdelen om één eenbaans racetrack te maken. Maar als je twee of drie racetracks hebt kan je langere banen maken en meer variëren.
 
KAN IK MEERDERE RACETRACKS MET ELKAAR COMBINEREN?
Ja, je kunt zoveel racetracks met elkaar combineren als je wilt. Eén racetrack bevat voldoende onderdelen om één eenbaans racetrack te maken. Maar dit kan worden uitgebreid zodat je een langere baan en meerdere vormen kan bouwen!