Banner

 

Sparen voor hoofdkussens

SWIZZ hoofdkussens zijn van topkwaliteit en hebben een enorme veerkracht die comfort biedt aan alle soorten slapers.

De spaaractie

Bij iedere tankbeurt of aankoop in de shop ontvangt u een zegel (max. 2 zegels). Met een volle spaarkaart van 5 zegels en bijbetaling van € 9,99 ontvangt u een SWIZZ hoofdkussen t.w.v. 
€ 29,95!

De spaaractie start 15 oktober 2018 en eindigt op 30 december 2018. Volle spaarkaarten kunt u inleveren tot en met 13 januari 2019.

Deelnemende tankstations van Van Staveren

Shell Gildenhof, Lelystad

Shell Roden

Shell Urk

Shell Kampen

Shell Dokkum

Shell Timmerman De Wijk

Slaap lekker op een SWIZZ hoofdkussen!

  • Tijk van 100% katoen
  • Anti-allergie
  • Uitwasbaar tot 600C
  • Mag in de droger
  • Geschikt voor 70x60 sloop

Topkwaliteit hoofdkussens

SWIZZ hoofdkussens zijn van topkwaliteit en hebben een enorme veerkracht die comfort biedt aan alle soorten slapers. Elk hoofdkussen is voorzien van de SWIZZ Fibreballs technologie en zorgt voor een perfecte ondersteuning van hoofd, nek en schouders. De drukverlagende en warmte- en vochtregulerende eigenschappen dragen bij aan een goede nachtrust. Dankzij de handige rits kunt u makkelijk vulling toevoegen of verwijderen. Daardoor kunt u het SWIZZ hoofdkussen perfect aanpassen aan uw slaapwensen en persoonlijke voorkeuren. Iedereen slaapt lekker op een SWIZZ hoofdkussen!

Voorwaarden

De actie start 15 oktober 2018 en eindigt op 30 december 2018. Volle spaarkaarten kunt u inleveren tot en met 13 januari 2019. De spaaractie is niet geldig op statiegeld, rookwaren, serviceartikelen, babyvoeding t/m 6 maanden en e-vouchers. Voor de actie geldt op=op. Van Staveren behoudt zich het recht om wijzigingen in de actievoorwaarden door te voeren, welke hier op deze website worden vermeld.