Zakelijk tanken

Kies voor gemak, ervaar het voordeel

Met de zakelijke Van Staveren Tankkaart tankt u voordelig en dichtbij op meer dan 36 tankstations. U profiteert van aantrekkelijke prijsvoordelen, prijsacties en nog veel meer. Het beheer van de tankkaart(en) doet u online. Stel limieten in, bepaal uw productkeuze en wijzig de gebruikers gegevens. Alle transacties ontvangt u voortaan op een overzichtelijke verzamelfactuur.

De tankkaart is gratis en wij rekenen geen administratiekosten voor het aanvragen. 

  • Altijd voordelig en dichtbij tanken
  • Verzamelfactuur, eenvoudig btw terugvorderen
  • Online webportaal, optimaal beheer en inzicht
  • Auto wassen bij Blue Carwash

Voor ondernemers

Activeer uw nieuwe tankkaart online. Door een PIN code in te voeren activeert u de tankkaart. Ga naar de webportal: www.staveren.nl/webportal. U houdt hier ook controle op het brandstofverbruik per kaarthouder en voertuig. Daarnaast kunt u zelf de tankkaart (de-) blokkeren. En bent u een tankkaart verloren of is deze beschadigd? We maken gratis een nieuwe voor u aan.

Meer controle, minder risico

Naast betaalgemak staat veiligheid voorop bij de Van Staveren Tankkaart. Uiteraard zijn de tankkaarten beschermd met een persoonlijke 4-cijferige pincode om het risico op fraude bij diefstal en verlies tot een minimum te beperken. Door een limiet in te stellen en kilometerregistratie bij te houden, verkleint u de kans op fraude.

Let op! De Nederlandse Bank verbiedt het betalen van shop producten als tabak, frisdrank, ijs, food, etc met de tankkaart. Daarom kunt u met onze kaart alleen tanken - wassen - autogebonden producten betalen.

Zij gingen u voor

Esther van der SlootEsther Van De Sloot j

 ZZP-er

"Ik ontvang nu twee keer per maand via e-mail een factuur.                  Geen omkijken naar."

 

 Ferry De Groot j

Ferry de Groot 

Afbouwbedrijf

"Online kan ik van iedere bestelauto precies 
zien wat het verbruik is. Handig en overzichtelijk."

 

Frank Spaans j

 

Frank Spaans

Pakketdienst

"Op de tankkaart staat een dag- en weeklimiet, meer grip en minder kans op fraude."